Word lid & doe mee

Hartelijk welkom bij onze vereniging, wij zijn erg blij dat je van plan bent je aan te melden als lid bij de ICP. Door deelname aan onze vereniging, in welke vorm dan ook, steun je ons werk. Je ontvangt van ons een welkomstpakket bestaande uit de patiëntenfolder, artsenfolder en twee brochures met informatie over IC/BPS. Ook ontvang je de laatste editie van ons verenigingsblad Aquarius en een ‘plaspas’ voor onderweg.

Als lid krijg je alle rechten die bij het lidmaatschap van een vereniging horen, zoals: stemrecht in de jaarlijkse algemene ledenvergadering, toegang tot lotgenoten contactdagen en de besloten Facebookgroep. Als lid krijg je een code om een loginaccount aan te maken waarmee je toegang krijgt tot interessante documenten over IC/BPS op de pagina alleen voor leden Bovendien ontvang je het verenigingsblad Aquarius en andere informatiebulletins vers van de pers in de brievenbus. Kortom, je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

De jaarcontributie voor leden bedraagt € 25,-. Als je ook al lid bent van de stomavereniging, geldt een gereduceerd tarief van € 18,75. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt via de aanvullende verzekering het lidmaatschap van één patiëntenvereniging. Informatie hierover vind je in de pagina alleen voor leden. Mocht je zorgverzekeraar hier niet in voorzien, dan kun je de ANBI status van ICP benutten om je jaarlijkse contributie als gift af te trekken van je inkomstenbelasting. Raadpleeg hiervoor de website van de belastingdienst.

Meld je aan als lid via het aanmeldformulier.