Disclaimer & Privacy

Wij doen ons uiterste best om deze website accuraat en actueel te houden. De ICP kan hierover geen absolute garanties bieden. Gebruik van de website is geheel voor eigen risico. De inhoud is slechts informatief en geen vervangingsmiddel voor een professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen altijd je arts.

De informatie op de website is een hulpmiddel om recente medische kennis, ontwikkelingen en inzichten beter te kunnen begrijpen. In geen geval aanvaardt de ICP aansprakelijkheid voor enige gevolgen van het gebruik van informatie, links of documenten op deze website. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij gebruiken als bron altijd diverse medische boeken, wetenschappelijke artikelen en officiële richtlijnen. Het is toegestaan om voor een werkstuk een deel van de informatie (met uitzondering van foto’s) over te nemen met bronvermelding. De bron is dan ICP en publicatiedatum is dit jaar.

De adviezen over eten en gezonde voeding zijn gebaseerd op de officiële ICP dieetlijst. Dat betekent dat alle adviezen hun basis hebben in actueel wetenschappelijk voedingsonderzoek. Diëtisten werkten mee aan advies en beoordeling van de recepten op geschiktheid voor mensen met IC/BPS.

privacyverklaring

De ICP is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke gegevens van haar donateurs, sponsors en belangstellenden, zoals bezoekers van de website, van essentieel belang is. Persoonlijke gegevens van donateurs, sponsors en belangstellenden worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De ICP houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. 

Lees hier onze privacyverklaring

colofon

tekstredactie: Ines van der Boon, Harold Drost 

ontwerp website: DWARS ontwerp

bouw website: Renaissance