22 dec 2022


De ICP heeft de steun van leden/donateurs, relaties, sponsoren en MAR-leden het afgelopen jaar zeer gewaardeerd.

We hopen in het nieuwe jaar weer oprecht op hun steun, aanvulling, ideeën en bijdrage om onze doelstellingen te verwezenlijken, namelijk het leven voor mensen met een pijnlijke blaas te verlichten en onderzoek te verrichten naar diagnose en behandeling/combinaties.

Een druk jaar voor de boeg met op 22 april de ALV/LCD.
Bekijk hieronder alvast een impressie van deze dag.

Nu zijn er al veel vrijwilligers actief bezig om het 25 jarig lustrum van de ICP gestalte te geven.

Deze jubileumdag gaan we opluisteren met vrolijke intermezzo’s, interessante presentaties met als doel onze IC vereniging extra onder de aandacht te brengen bij leden, genodigden, sponsoren en patiëntenorganisaties en allen die ons een warm hart toedragen.