Ben je cliënt van Andros of ben je cliënt van Andros geweest? En denk je ook wel eens dat zaken voor cliënten nog beter geregeld kunnen worden? Dat kun je lid worden van de cliëntenraad en meewerken aan een betere dienstverlening.


Andros Clinics staat voor de beste urologische zorg waarbij de cliënt centraal staat. De leden van de cliëntenraad denken mee vanuit hun eigen ervaring en expertise. Zij volgen hierin het beleid van de organisatie, toetsten de uitvoering ervan en adviseren over beleidsontwikkelingen.


Invloed en takenDe cliëntenraad van Andros komt twee keer per jaar bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten worden o.a. het beleidsplan, begroting, opleidingsplan, de nieuwste ontwikkelingen en de koers van Andros besproken. Je hebt als lid van de cliëntenraad dus direct invloed op de zaken die voor de cliënten van Andros van belang zijn.Je werk als lid van de cliëntenraad neemt gemiddeld 5 uur per halfjaar in beslag: voor het kritisch doornemen van de documenten, voorzien van opmerkingen, en het vergaderen. In verband met de huidige corona maatregelen vinden deze bijeenkomsten digitaal plaats. Ook in de toekomst blijft het mogelijk om digitaal deel te nemen aan de vergaderingen als het voor jou lastig is deze live bij te wonen op ons hoofdkantoor in Arnhem.ProfielWe zoeken beleidsmatige denkers; het liefst twee nieuwe leden, die op basis van werkervaring advies kunnen en willen geven bij beleid zoals jaarplannen, begroting, opleidingen, innovatie, kwaliteit en veiligheid en dit vanuit het standpunt van onze cliënten doen. Met als doel: Andros helpen de klanttevredenheid te vergroten en de zorg te verbeteren.Meer informatieWil je meer weten over de rol van de cliëntenraad of wil je je kandidaat stellen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Antoinette Willingshofer, Operationeel Manager of met Esther Hartjes, Teamleider Klantcontactcentrum & Communicatie via telefoonnummer: 026 – 389 17 53.Andros Clinics Arnhem B.V., Mr. E.N. van Kleffensstraat 5, 6842 CV ArnhemAcquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Gemiddelde waarderingen op ZorgkaartNederland:8.8    Andros Clinics