De koepelorganisatie Ieder(in) doet al sinds het uitbreken van corona onder de eigen achterban onderzoek naar de gevolgen van corona en van de getroffen maatregelen. Veel mensen zijn ondertussen gevaccineerd en sinds 25 september zijn er allerlei maatregelen versoepeld. Wat betekent dat voor het leven van mensen met een beperking of chronische ziekte? Doe mee aan ons 4e corona-onderzoek!Tot en met 20 oktober


Met dit onderzoek willen we in kaart brengen of mensen met een beperking of chronische ziekte hun leven weer kunnen oppakken. Voelen zij zich voldoende beschermd tegen corona? Hoe zit dat op het werk, in het onderwijs en in het openbaar vervoer? En hoe gaat het met de reguliere zorg; is die weer volledig op gang gekomen? Kunnen zij er voldoende op uit en hoe gaat het met hun sociale leven?Vanaf 15 tot en met 20 oktober staat de vragenlijst online. Zowel mensen met een beperking of een chronische ziekte als hun naasten kunnen de vragenlijst invullen via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/HL8MQPL.