Vragen over IC/BPS

Hier kun je algemene vragen stellen over IC/BPS. Het is niet de bedoeling om specifieke informatie te vragen voor je persoonlijke situatie. We verzamelen alle vragen gedurende 2 maanden. Dan plannen we een zoom meeting waarin dr. Arendsen of een andere IC/BPS deskundige zoveel mogelijk vragen zal beantwoorden.

Stel je vraag


Deelnemen aan onze zoom meetings

De eerstvolgende zoom meeting zal plaatsvinden op: maandag …….. 2022 van 19:30 tot 20:30 uur.

Wil je deelnemen aan deze zoom meeting, klik dan op de deze knop.


Reeds gestelde vragen

21
19 aug 2022
сео продвижение цены <a href=http://kisska.net/go.php?url=https://pro-dvizhenieseo.ru>https://www.google.li/url?q=https://pro-dvizhenieseo.ru</a>
20
15 aug 2022
Ik heb twee vragen: 1. De dysbiose van het microbioom in de darmen veroorzaakt volgens integraal artsen en natuurartsen mogelijk auto-immuunziekten. Ook Interstitiële Cystitis wordt een auto-immuunziekte genoemd. De mestcellen keren zich tegen eigen cellen in de blaas en beschadigen deze. Wat is hierover bekend bij urologen die bekend zijn met IC/BPS of bij de ICP vereniging? En hoe denken urologen over deze visie op auto-immuunziekten? 2. Dr. Dick Janssen heeft over het microbioom in de darmen wel eens iets gepubliceerd of er een lezing over gegeven voor de ICP patiëntenvereniging? Als dat zo is waar kan ik die informatie vinden?
19
11 aug 2022
f82b2b
18
17 jul 2022
Worden de antwoorden op de`gestelde vragen voor de zoom meeting ook op het forum geplaatst ?
17
1 jul 2022
Hoe gaat het met vrouwen die in de overgang zijn of nog net niet in de overgang zijn? Ervaren zij meer of minder pijn? Wat doet "hormoontherapie" voor de vrouwen die meer pijn ervaren? Wat doen vrouwelijke hormonen zowiezo voor ic?
16
16 mei 2022
https://www.ic-network.com/platelet-rich-plasma-helps-bladder-wall-integrity/ Dit lijkt mij toch een hoopgevend bericht?
15
13 mei 2022
Er wordt gezegd dat antibiotica niet werkt bij IC omdat het niet om bacteriële infectie gaat. Toch werkt een onderhoudsdosis vaak wel zoals ik dat lees op de Facebook site. Hoe kan dit?
14
12 mei 2022
Ik heb gelezen dat een histamine intolerantie ook een rol kan spelen of de oorzaak zou kunnen zijn bij I.C. Klopt dit en zo ja, waarom wordt hier in het begin van een traject niet op onderzocht?
13
20 apr 2022
Hoe komt het dat veel IC-patiënten last hebben van dunnevezelneuropathie?
12
4 apr 2022
Ik heb de vraag of Cranberry nou ook de blaaswand kan triggeren? Ik wil D-Mannose halen, maar bijna alle varianten bevatten ook Cranberry. Wat kan ik dan het beste doen?